SHIKAMA
مزایا و معایب پروتئین تراپی مو

7 تا مزایا و معایب پروتئین تراپی مو

پروتئین رابطه مستقیمی با ساختن عضله‌های قدرتمند دارد. موی انسان یک فیبر پیچیده است. این فیبر پیچیده متشکل از سلول‌های مرده، پروتئین‌ها، آب، چربی‌ها، رنگدانه‌ها و عناصر کمیاب است. موهای ما از میزان زیادی پروتئین ،مخصوصاً کراتین، تشکیل شده است بنابراین بدیهی است که فراهم‌کردن پروتئین برای موهای آسیب‌دیده بتواند راه‌گشا باشد. پروتئین تراپی مو […]

پروتئین رابطه مستقیمی با ساختن عضله‌های قدرتمند دارد. موی انسان یک فیبر پیچیده است. این فیبر پیچیده متشکل از سلول‌های مرده، پروتئین‌ها، آب، چربی‌ها، رنگدانه‌ها و عناصر کمیاب است. موهای ما از میزان زیادی پروتئین ،مخصوصاً کراتین، تشکیل شده است بنابراین بدیهی است که فراهم‌کردن پروتئین برای موهای آسیب‌دیده بتواند راه‌گشا باشد. پروتئین تراپی مو روشی درمانی برای تقویت موها محسوب می‌شود.

مقایسه مو عادی با مو کاراتینه شده

پروتئین تراپی مو چیست؟

پروتئینی که کراتین نامیده می‌شود بخش اعظمی از تار موی شما را در بر گرفته، آن را سالم، قوی و ارتجاعی نگه می‌دارد. اما در نتیجه آسیب ناشی از حالت‌دادن به مو، آلودگی و رنگ‌کردن مو، کراتین شروع به تجزیه می‌کند.عدم مصرف کافی پروتئین می‌تواند به ریزش مو منجر شود. کمبود پروتئین و مواد معدنی و موادی که دارای پروتئین است باعث میشود که تارهای موی شما شکننده شوند و به موی شما ظاهری نامطلوب می‌دهد. این‌جا جایی است که شما باید دست خود را به سوی پروتئین تراپی مو دراز کنید. پروتئین تراپی مو با محصول دارای پروتئین انجام می‌شود که مو می‌تواند آن‌ها را به آسانی جذب کند. این محصولات به قوی‌شدن و ترمیم کراتین کمک می‌کنند.

به نظر شما 7 تا از مزایای پروتئین تراپی مو چیست؟

مو به طور طبیعی رطوبت از دست می‌دهد و ریشه مو از تغذیه دورتر می‌شود. به محض این‌که موی ما رطوبت و تغذیه را از دست بدهد، پروتئین کراتینه‌شده شروع به باز شدن و شکسته‌شدن می‌کند. در این صورت مو قدرت و قابلیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهد و پیوندها ضعیف می‌شوند. بازسازی، حمایت و تقویت این ماتریس پروتئینی مسئله‌ای کلیدی برای دارا بودن پوست سر و موی سالم است.

1-محافظت از مو در برابر آسیب:

مواد پروتئینی مانند پروتئین هیدرولیزشده گندم یا اسیدهای آمینه ابریشمی به صورت مستقیم به فولیکول‌ مو می‌چسبند و لایه کوتیکول را مستحکم‌تر می‌سازند. این مورد موجب ایجاد یک مانع پیرامون فولیکول می‌شود که این مانع از فولیکول در برابر آسیب‌های بعدی محافظت می‌کند.

2-تقویت موها:

در حالیکه از دست دادن 100 تار مو در یک روز کاملاً طبیعی است و زنگ هشدار به حساب نمی‌آید، ریزش بیش از حد مو یکی از علائم کمبود پروتئین به حساب می‌آید. پروتئین بلوک ساختاری مو محسوب می‌شود. بنابراین جایگزینی پروتئینی که در فولیکول از بین رفته یا آسیب دیده به تقویت کل طول مو و درمان ریزش مو کمک می‌کند.

3-بهبود قابلیت ارتجاعی مو:

یکی از آشکارترین علائم برای درک نیاز مو به پروتئین، مویی است که قابلیت ارتجاعی خود را از دست داده است. برای درک این موضوع یک تار کوچک از موی خود را بکشید و سپس رها کنید اگر بعد از رها کردن به حالت طبیعی خود برنگشت یعنی قابلیت ارتجاعی خود را از دست داده است. مویی که با فقدان پروتئین روبرو است نسبت به موی معمولی قبل از شکسته‌شدن، اغلب حالتی کشیده‌تر دارد. پروتئین تراپی مو کمک می‌کند تا مو قابلیت ارتجاعی خود را حفظ کند طوری‌که کشیدگی طبیعی داشته باشد و به راحتی به عقب برگردد.

4-کمک به از بین بردن شکستگی کلی مو و شکستگی قسمت انتهایی آن:

پروتئین تراپی مو در زمینه‌ی بهبود قدرت و قابلیت ارتجاعی مو به از بین بردن شکستگی کلی مو و شکستگی قسمت انتهایی آن کمک می‌کند. همچنین این مزیت پروتئین درمانی مو موجب می‌شود تا افراد با دیدن ظاهر موی فرد تحت درمان تصور کنند که موی او رشد داشته است. البته از آنجایی‌که پروتئین تراپی مو از ایجاد موهای ضعیف و شکننده جلوگیری می‌کند و موهای قوی‌تر شکنندگی کمتری دارند، به طور کلی خود این درمان موجبرشد سریعترمو نیزخواهد شد.

5-بهبود شل و تار بودن مو:

موهای شل و تار علامت دیگری است که نشان می‌دهد موی شما به پروتئین بیشتری نیاز دارد. پروتئین به احیای تارهای مو کمک می‌کند و باعث می‌شود موی شما کمتر دچار افتادگی شود.

6-بهبود ظاهر کلی مو:

پروتئین‌ها بر روی تراکم، قابلیت ارتجاعی و تقویت مو تأثیر بسزایی دارند. به علاوه، آن‌ها به از بین بردن شکستگی کلی مو و شکستگی قسمت انتهایی آن و به دستیابی مو به شعاع بالقوه خود کمک می‌کنند. همه این موارد به شکل ظاهری بهتر و سالم‌تر مو منجر می‌شود.

7-پوشش ضعف های ناشی از رنگ کردن مو:

رنگ مو از دیگر مواردی است که در زمینه پروتئین درمانی باید روی آن حساس باشید. اگر موی شما رنگ موی زیادی را به خود دیده باشد نیاز به اندکی پروتئین خواهد داشت. مویی که رنگ شده بسیار پرمنفذ است و نسبت به موی طبیعی قابلیت آسیب‌پذیری بالاتری دارد. پروتئین درمانی مو موهای رنگ‌شده را قدرتمندتر می‌کند و کمک می‌کند که تارهای موی قوی و سالمی داشته باشید.

به نظر شما  معایب پروتئین تراپی چیست؟

همه محصولات آرایشی عوارض جانبی مخصوص به خود را دارند. محصولات درمانی نیز از این قاعده مستثنی نیستند. پروتئین تراپی مو نیز با همه فوایدی که دارد می‌تواند عوارض جانبی خود را به انسان تحمیل کند. بیشترین عوارض جانبی این روش درمانی زمانی است که بیش از حد از این روش برای موی خود استفاده می‌کنید.

1-شکستگی مو بعد از پروتئین تراپی:

همانطور که گفته شد در اغلب پروتئین تراپی‌های مو از گرما استفاده می‌شود. اگر این گرما بیش از حد اعمال شود می‌تواند مو را خشک کند و باعث آسیب‌دیدگی‌های بیشتری گردد. این نوع از درمان حاوی فرمالدهید است. فرمالدهید ماده شیمیایی است که کوتیکول‌های مو را پر می‌کند و موخوره را از بین می‌برد.

2-ضعیف شدن مو:

پروتئین بیش‌ازحد برای موی شما سم است. وقتی از پروتئین تراپی مو استفاده می‌کنید، موی شما شروع به جذب محصول و قوی‌ترشدن می‌کند. اما اگر به طور مداوم این کار را تکرار کنید موهای شما دیگر گنجایشی برای جذب مواد مغذی ندارد و شروع به ضعیف‌شدن می‌کند.

3-چرب شدن مو:

محصولات پروتئین تراپی نه‌تنها به داخل مو نفوذ می‌کنند بلکه لایه بیرونی که کورتکس نامیده می‌شود را نیز می‌پوشانند. کوتیکول‌ها در کورتکس وجود دارند. این کوتیکول‌ها راه ورود مواد غذایی، رنگ‌های مو یا دفع رنگ در هنگام بلیچینگ مو به شمار می‌آیند. وقتی مو خشک باشد، کوتیکول‌ها می‌شکنند و درون مو نمایان می‌شود. در نتیجه مو خراب شده و موخوره ظاهر می‌شود. در پروتئین درمانی این فواصل پر می‌شود و با حرارت مهر و موم می‌شود.

سوالات متداول

مزایای پروتئین تراپی مو چیست؟

محافظت از مو در برابر آسیب – تقویت موها – بهبود قابلیت ارتجاعی مو

معایب پروتئین تراپی چیست؟

شکستگی مو بعد از پروتئین تراپی – ضعیف شدن مو – چرب شدن مو

پروتئین تراپی مو چیست؟

روشی است که موجب افزایش جذب کراتین و مواد پروتئینی در تار مو می‌شود و از آسیب به موها جلوگیری می‌کند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *