shikama

کاشت مو به روش UFE

یکی از مشاغلی که در چند دهه اخیر خیلی قابل توجه شاغلان قرار گرفته است و بسیاری از مراجعه کنندگان به آن ها از این روش کاشت مو راضی بودند ،روش کاشت مو با روش UFE بوده است که علاوه بر مزایایی که در خود دارد دارای معایبی نیز میباشد که در این مغاله آنرابه شما توضیح دادیم و علاوه بر آن، این روش را به طور کامل برای شما بازگو کرده ایم.

با توجه به نظری که از کاربران پرسیده ایم، اکثرا همه ی آن افراد به طور کامل راضی بودند ولی این نکته را در نظر داشته باشید که روش UFE با روش UFT تفاوت های بسیاری دارد که برای اطلاعات بیشتر میتوانید به کاشت مو با روش UFT مراجعه کنید.

کاشت مو با روش UFE چیست ؟

عبارت FUE مخفف «Follicular Unit Extraction» است که در فارسی می‌شود: استخراج واحدهای فولیکولی؛ فولیکول‌ها ساختارهایی درون پوست ما هستند که از چند بخش تشکیل شده‌اند و مسئولیت ساخت تارهای مو را برعهده دارند. اتفاقی که در کاشت مو می‌افتد این است که ما فولیکول‌ها را از محلی برداشته و درجایی دیگر درون پوست قرار می‌دهیم. واحدهای فولیکولی که برداشت و کاشته می‌شوند، گرافت مو نام می‌گیرند که معمولا حاوی ۱ الی ۵ تار مو هستند.

در روش‌های قدیمی‌تر کاشت مو، جراح چندین واحد فولیکولی را همزمان برداشت می‌کرد و می‌کاشت. این دسته‌های مو که حاوی ۱۰ تا ۱۲ تار مو و بیش از ۵ فولیکول بودند، پلاگ نام داشتند. عملیات برداشت و کاشت این پلاگ‌ها سوراخ‌هایی بزرگ روی سر به جای می‌گذاشت و نهایتا نتیجه‌ای بسیار غیرطبیعی و نازیبا ایجاد می‌کرد. اصطلاحا به ظاهری که کاشت پلاگ‌های مو ایجاد می‌کرد ظاهر عروسکی می‌گفتند.

نتایج کاشت مو با روش UFT

نتایج روش FUT بسیار طبیعی است و هنوز هم یکی از بهترین روش‌های کاشت مو است ولی یک مشکل بزرگ دارد. در این روش مجبوریم برای استخراج واحدهای فولیکولی بخشی از پوست را برش دهیم و از جای خود جدا بکنیم. سپس زیر میکروسکوپ واحدهای فولیکولی را استخراج بکنیم. این روش که با زخم و خونریزی همراه است و محدودیت‌هایی دارد.در این روش نه تنها مرحله کاشت با استفاده از واحدهای فولیکولی انجام می‌شد، بلکه برداشت و استخراج موها نیز به صورت واحدی صورت می‌گرفت. یعنی دیگر نیازی به برش دادن پوست نبود و متعاقب آن دیگر از زخم و خونریزی و نیاز به بخیه زدن هم خبری نبود. امروزه جدیدترین روش‌های کاشت مو از SuperFUE گرفته تا روش‌های فوق پیشرفته رباتیک، همه برپایه‌ی روش FUE هستند.

مزایا و معایب کاشت مو با روش UFT

قبل از بازگو کردن معایب و مزایا لازم ب ذکر است که این نکته را بازگو کنم که جراح حاذق و باتجربه کاشت مو می‌تواند معایب و محدودیت‌های یک روش کاشت مو را با مهارتی که در جراحی دارد، کمرنگ و بی‌اثر کند.

مزایای کاشت مو با روش UFT

  • کم‌تهاجمی و بدون زخم و خونریزی : مهم‌ترین مزیت روش در مقایسه با سایر روش همین نکته است. کاشت مو به روش FUE به قدری کم‌تهاجمی است که به روش غیرجراحی کاشت مو معروف شده است. چرا که زخم‌های ایجاد شده برای کاشت مو کمتر از یک سانتی‌متر هستند و تقریباً هیچ خونریزی ندارد. همچنین در این روش بخیه‌ای روی پوست زده نمی‌شود و نیازی به پانسمان نیست.
  • امکان رسیدن تراکم‌های بالا : در کاشت موی نواری یا همان روش UFT فقط می‌توان از موهای موجود در فلاپ یا نوار پوستی استفاده کرد که محدود هستند. ولی در روش FUE می‌توان تعداد بیشتری از گرافت‌ها را در یک جلسه استخراج کرد. محدودیت اصلی در استخراج و کاشت گرافت‌ها در روش FUE زمان است ولی در روش FUT گرافت‌های موجود در فلاپ پوستی است.
  • امکان برداشت موهای ظریف : در کاشت مو به روش FUE می‌توانیم بدون محدودیت، موهای ظریف‌تر یا گرافت‌هایی با تعداد موی کم (۱ الی ۲ عدد) را استخراج کنیم. تعداد این گرافت‌ها و موها در نوار پوستی روش FUT محدود است. این دسته از گرافت‌ها در زیباسازی و طبیعی سازی خط رویش جدید اهمیت زیادی دارند.
  • بدون جای زخم : چون در این روش برش‌های ایجاد شده روی پوست کمتر از یک سانتی‌متر هستند، احتمال ایجاد جای زخم یا اسکار بسیار کم است.
  • ناراحتی بعد از عمل : برخلاف روش FUT، بعد از عمل تقریبا هیچ ناراحتی در مناطق بانک مو یا گیرنده وجود نخواهد داشت.
  • امکان برداشت مو از بدن : در روش FUT نمی‌توان از موهای سینه یا زیر گردن برای کاشت مو استفاده کرد ولی در روش FUE می‌توان این کار را انجام داد.

معایب کاشت مو با روش UFT

  • کیفیت گرافت‌ها : چون در روش FUE گرافت‌ها به طور مستقیم از پوست استخراج می‌شوند، کیفیت گرافت‌ها متغیر خواهد بود. در این روش مهارت جراح در استخراج گرافت‌ها بسیار مهم است. اگر جراح ماهر باشد، کیفیت گرافت‌ها تفاوت چندانی با روش FUT ندارد ولی اگر جراح دقت و مهارت کافی را نداشته باشد، احتمال برداشت گرافت‌های بی‌کیفیت و نامناسب بسیار بالا می‌رود.
  • زمان بیرون ماندن گرافت‌ها از پوست : یکی از عوامل موفقیت پیوند یا کاشت گرافت‌ها این است که چه مدت بیرون از پوست باشند. در روش FUE این زمان طولانی‌تر است. برای همین احتمال نگرفتن پیوند موها در این روش بین ۲ تا ۵ درصد و برای روش FUT کمتر از ۲ درصد است.
  • نیاز به تراشیدن موهای بانک مو : در این روش برخلاف روش FUT باید موهای ناحیه بانک مو نیز تراشیده شود.
  • سرعت کمتر : به دلیل زمان‌بر بودن فرآیند استخراج گرافت‌ها در کاشت مو به روش FUE، معمولا جلسات کاشت مو طولانی‌تر است و گاهی به بیشتر از یک جلسه برای رسیدن به تراکم‌های بالا نیاز است.
  • هزینه بیشتر : هزینه روش‌های FUE برای تعداد گرافت‌های یکسان بیشتر از روش FUT است.
Rate this post

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *