SHIKAMA

کراتین مو چیست؟

کراتین کردن مو یک روش بسیار پر کاربرد برای لخت و براق شدن موها می باشد. امروزه با وجود مواد […]

کراتین کردن مو یک روش بسیار پر کاربرد برای لخت و براق شدن موها می باشد. امروزه با وجود مواد و دستگاه هایی که در سالن های آرایش و زیبایی وجود دارد صاف شدن موها به راحتی انجام می شود.

همانطور که میدانید استفاده از رنگ موهای مختلف و همینطور اتومو و بابلیس و سشوار آسیب جدی به موهای شما وارد می کند. در این موارد می توان گفت کراتین ( کراتینه ) موها از بین رفته است.

بنابراین بهتر است هر چند وقت یک بار پس از استفاده مداوم از این محصولات، مجددا حال موهای خود را به کمک کراتین مو خوب کنیم.

بنابراین اگر احساس کردید موهای شما دیگر ساختار قبل را ندارند و بد حالت و وز شدند، می توانید از روش درمانی کراتین مو استفاده کنید. البته روش های دیگری هم برای صافی و احیا مو وجود دارد. اما هیچکدام از این روش ها خاصیت درمانی و احیای کراتین مو را ندارند. کراتین مو تنها روش موثر می باشد که نه تنها شیمیایی نیست بلکه خاصیت درمانی و احیای موها را هم دارد.

با پیشرفت دنیای مد و فشن و به کار بردن رنگ موهای مختلف، همچنین انواع مواد حالت دهنده مو و استفاده مداوم از سشوار و اتو های مو، میزان آسیب رساندن به موها به حداکثر میزان خود رسیده است. طبیعتاً در چنین شرایطی کراتین مو می تواند راهگشای مشکلات بوجود آمده در ساختار موها باشد.

کراتین چیست

کراتین پروتئین اساسی موجود در موها است که باعث درخشش و صاف شدن موها می شود و اگر شما موهای وز یا فر دارید کراتین موجود در موهایتان به اندازه کافی نمی باشد در نتیجه عدم وجود کراتین کافی سبب وز شدن موها می شود. کراتین کردن مو یکی از انواع روش های مناسب برای صاف کردن موهای فر و وز است.

کراتین در سیستم بدن انسان در موها، پوست و ناخن موجود است و در حیوانات علاوه بر این در پشم، شاخ، پر و سم آن ها نیز وجود دارد. برخی از انواع کراتین فعالیت های حیاتی سلول ها مثل تولید پروتئین و رشد سلولی را تنظیم می کنند. دو نوع پروتئین کراتین وجود دارد. آلفا کراتین و بتا کراتین. کراتین موجود در پوست و موی انسان از نوع آلفا کراتین است.

مواد کراتینه مو

کراتین در مو به دلیل وجود سیستئین، نوعی آمینو اسید حاوی گوگرد، شناخته می شود. موی انسان حدوداً 14 درصد سیستئین در خود دارد. نوع دیگری از مواد آلی سخت به نام کیتین وجود دارد که تشکیل دهنده پوسته لابستر، میگو و حشرات است. نکته قابل ذکر این است که در موی انسان اساسی ترین بخش، صرف نظر از کوتاه یا بلند بودن مو، کراتین است.

کراتین کردن مو

بهترین روش برای لخت و براق شدن موهای سر، کراتین کردن مو است. در مورد استفاده از کراتین مو در لَخت شدن مو، ابتدا بهتر است همه چیز را درباره کراتین مو بدانید. امروزه با وجود مواد و دستگاه هایی که در سالن های آرایش و زیبایی وجود دارد صاف شدن موها دیگر آرزوی محال نیست.

علت بوجود آمدن کراتین مو

در واقع کراتین مو می تواند ساختار بهم ریخته و آسیب دیده مو را ترمیم کند و همینطور میزان رطوبت موجود در موهای شما را بالا ببرد. این روزها استفاده نکردن از رنگ موهای مختلف و همینطور اتوهای مو و بابلیس و سشوار اجتناب ناپذیر است؛ پس باید هر از چند گاهی پس از استفاده مداوم از موارد مذکور، مجدداً وضعیت موهای خود را با کمک کراتین مو خوب کنیم.

مزایای کراتین مو

اولین مزیت مهم کراتینه کردن مو این است که وزی موها را کاملا از بین میبرد و حالت دهی مو را بیشتر خواهد کرد. همچنین درخشندگی خاصی به موهای شما می دهد که ماندگاری آن طولانی مدت است و نیاز به تمدید و ترمیم روزانه ندارید.

کراتینه کردن مو با پر کردن ناهمواری های ساقه مو و کوتیکول ها باعث می شود بافت و ساختار مو یکدست شود و همچنین موهای نازک و آسیب دیده احیا خواهند شد.

در نتیجه کراتین کردن مو باعث می شود یک لایه محافظ روی ساقه موهایتان ایجاد شود و ساقه ی مو را در برابر شکنندگی و استفاده از وسایل حرارتی و اشعه خورشید مقاوم خواهد کرد.

کراتین مو، ماده کراتین را به موهای شما وارد می کند. کراتین ماده ای است که به طور طبیعی در موهای انسان ها و حیوانات نیز وجود دارد و هر چه میزان آن بیشتر باشد موها نرم تر و صاف تر و هر چه میزان آن کمتر باشد، موها فر و مجعد می شوند. پس در نظر داشته باشید هر زمان که آسیب رسیده به موها به قدری شد که احساس کردید موهای شما، دیگر ساختار قبل را ندارد می توانید از روش درمانی کراتین مو استفاده نمایید.

البته روش های دیگری نیز برای صاف کردن موها وجود دارد و هیچ کدام از این روش ها خاصیت درمانی و احیای کراتین مو را ندارد و تمامشان شیمیایی هستند. کراتینه مو تنها روش موجود می باشد که با خاصیت درمانی و احیاکنندگی خود، موها را مجدداً احیا و صاف و درخشان می کند.

مدت زمان ماندگاری کراتین مو

کراتینه مو به صورت دائمی نمی باشد. مدت زمان ماندگاری کراتین بستگی به جنس و بافت موها و مراقبت های شما از آن ها دارد. مدت زمان ماندگاری کراتین بر روی مو معمولاً از 4 تا 6 ماه است.

مراقبت های بعد از کراتینه مو

کراتینه مو روشی بسیار ساده برای مشتری و از طرفی کاری بسیار پیچیده و دشوار برای شخص انجام دهنده آن است. از این رو در مقابل این سادگی باید از کراتین موی خود به خوبی مراقبت کرد. حال این سوال پیش می آید که چه کارهایی را باید بعد از کراتین مو انجام دهیم.

در واقع رعایت این موارد می تواند ماندگاری کراتین موی شما را حتی تا 9 ماه طولانی کند و برعکس رعایت نکردن این موارد نیز می تواند از طول این مدت بکاهد. در این مطلب برخی از این مراقبت ها را به شما معرفی می کنیم.

  • مورد اول استخر رفتن و یا در آب دریا شنا کردن بدون کلاه شنا از کارهای ممنوعه در زمان کراتینه کردن مو می باشد. زیرا به دلیل وجود کلر فراوان موجود در آب استخر و همچنین نمک بالای موجود در آب دریا، به کراتین مو آسیب می رسد. البته با داشتن کلاه هیچ گونه محدودیتی برای شما وجود نخواهد داشت.
  • مورد دوم استفاده از شامپوهای بدون سولفات برای استحمام می باشد. زیرا سولفات درون شامپوها، عمر کراتین مو را برای شما کم می کند. از این رو اگر شامپوی بدون سولفات تهیه کنید، می توانید هر چقدر که دلتان می خواهد به حمام بروید و هیچ مشکلی هم برای کراتین موی شما بوجود نخواهد آمد. البته قابل ذکر است که حتی با نبود شامپو فاقد سولفات هم کراتین شما به طور کل از بین نمی رود، اما مدت ماندگاری آن به تدریج کاهش می یابد.

سوالات متداول

کراتین چیست؟

کراتین پروتئین اساسی موجود در موها است که باعث درخشش و صاف شدن موها می شود.

دلیل مهم استفاده از کراتینه مو چیست؟

استفاده از رنگ مو و اتو مو و بابلیس و سشوار

فایده کراتینه کردن مو چیست؟

کراتینه مو تنها روش موجود می باشد که با خاصیت درمانی و احیاکنندگی خود، موها را مجدداً احیا و صاف و درخشان می کند.

مدت زمان ماندگاری کراتینه مو چقدر است؟

یکی از فواید مهم کراتینه کردن مو ماندگاری طولانی مدت آن است. البته بسته به شیوه نگهداری از موها مدت زمان ماندگاری آن متغیر است. مدت زمان ماندگاری کراتین بر روی مو معمولاً از 4 تا 6 ماه است.

روش های مراقبت از کراتینه مو کدامند؟

• استخر رفتن و یا در آب دریا شنا کردن با استفاده از کلاه شنا
• استفاده از شامپوهای بدون سولفات برای استحمام

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Fatal error: Uncaught TypeError: strtoupper() expects parameter 1 to be string, null given in /home/h188062/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php:145 Stack trace: #0 /home/h188062/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(145): strtoupper(NULL) #1 /home/h188062/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(107): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hash_to_element(Object(DOMElement), 2, '<!DOCTYPE html>...') #2 /home/h188062/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Controller.php(155): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hashes('<!DOCTYPE html>...') #3 /home/h188062/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Controller.php(128): WP_Rocket\Engine\ in /home/h188062/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php on line 145